Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
aga a to laczenie rodzin tez przez interner??

ale ona slodzinka a gdzie kupiliscie taka panterke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Dziewczyny potrzebuje pomocy mysle ze zlapalam jakas infekcje pochwy nie wiem co robic czy mozna tu w aptece kupic cos co pomoze? do lekarza ide dopiero za 2 tygodnie i nie wiem czy fastlege moze przepisac mi cos na takie dolegliwosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia ale cudna córcia i ten strój genialny dziewczyny a mam pytanko czy Wam połozne tez proponowały fizjoterapeutę dla dziecka ale dopiero jak skończy 3 miesiące??? bo mnie dzis pytała czy chce i powiedziałam ze tak i ciekawe jak to bedzie wygladało a i kupiłam te krople na kolke Minifom??? używała któraś z Was??? bo ona mówiła że jak po 3 dniach Olusiowi nie pomoże to żeby dalej nie podawać,dziwne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ja marzenie uzywam tych kropli. malej pomagaja, choc zauwazylam ze po mleku nan jak w nocy jej daje to i tak sie prezy z kupka troszke w dzien , ale tak jest ok wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
owieczka18 idz do apteki i zapytaj albo sprawdz w internetowej aptece czy cos jest- a cos znajdziesz napewno.Jak pojdziesz do lekarza to napewno ci cos przepisze,co pomoze ale poki co jak masz duzy dyskomfort to kup cos w aptece na wlasna reke.
Marzenie ja uzywalam tych kropli tak jak ci mowilam i nie pomogly moj maly sie skrecal masakrycznie po nich i jeszcze nigdy tak mi nie plakal jak w czasie kiedy mu je dawalam i raczej dluzej niz 3 dni nie dawawlabym tego.. wokol tych kropli jakis czas temu rozpetala sie afera ze zawieraja jakies sterydy ktorych nie powinno sie dzieciom podawac- mamuski na norweskich forach w watku o tym leku to az wra... ja tez przestalam dawac.Niby jakby szkodzily to by ich nie bylo w obiegu ale...
A leopardzica-pierwszoklasowa hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,poczytaj sobie kochana
www.mojanorwegia.pl/praca_i_prawo_pracy/...bytu_w_norwegii.html
Jak bylam dzisiaj na posterunku,to lezaly te formularze do wypelnienia
lady_dosia, sliczna leopardzica
marzenie,ja mialam spotkanie z fizjoterapeutka. Takie indiwidualne. Pokazywala jak cwiczyc z dzieckiem. Jak stymulowac lepszy rozwoj,jak trzymac dziecko i takie tam. Nawet ciekawie bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Mi nikt ni eproponowal fizjoterapeuty...
Ja zrobilam dzisiaj przez internet to masakryczne laczenie rodzin i chyba w poniedzialek pojade na policje w tej sprawie-zobaczymy co z tego wyjdzie hihi
Aga31 dzieki za podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,kochana,wydaje mi sie,ze kazda helsestasjon ma ten sam program. Ja dostalam taka broszurke i tam mam wszystko napisane. W 4 miesiacu jest spotkanie z fizjoterapeutka. A np. w 8 miesiacu jest kurs pierwszej pomocy. No i na niego ide na pewno. Mimo,ze bedzie po norwesku i beda tez inne mamy. Jakos to przelkne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No to ja czekam w takim razie az mi zaproponuja a jak nie to sie bede domagac hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,a pewnie,ze tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok